Vi tycker att ett eget hem som vuxen är en mänsklig rättighet

Köa för förstahand!?
Osäker och dyr andrahandshyra

No more.

Vi hjälper akademiker in på bostadsmarknaden med ett unikt bolån. 

egen bostad

Mental ohälsa

Du är inte ensam – 82% av unga vuxna uppger att de har svårt med att finansiera ett eget hem. Att sakna ett eget hem kan ofta vara ångestframkallande och påverkar din mentala hälsa negativt. Det vill vi ändra på.

ett inkluderande bolån

Ett bolån som förstår din situation.

Ökande bostadspriser och striktare kreditregler gör det svårt att köpa en bostad – även för de med god privatekonomi med eller utan kontantinsats. Bofink ser till din totala återbetalningsförmåga och erbjuder ett bolån som möjliggör för många fler unga att komma in på bostadsmarknaden.

Vill du veta varför unga vuxna föredrar Bofink?

 

Ellen hade för låg kontantinsats

Sista året på Läkarlinjen vid Karolinska institutet har Ellen fortsatt inte haft möjlighet att spara ihop till kontantinsatsen på närmare 450.000kr – för en etta i Stockholm. Nu måste hon snart lämna sin studentlägenhet – Bofink har lösningen. 

Fredrik har fast jobb men för låg ingångslön

De traditionella bankerna avslog möjligheten att flytta från studentlägenheten i Linköping och köpa en bostadsrätt i Stockholm trots fast jobb och en civilingenjörsexamen.

Lätt med jobb, svårt med bostad för Luciana

Programmeraren Luciana är snart färdig med sin 2-åriga KY utbildning inom programmering. Hon har redan flera jobb att välja mellan men får inte tillräckligt med bolån från storbanken.

24/7 Live Chat Support

Ställ din fråga till oss

Ingen fråga är för dum, det är antagligen första bostaden du köper och vi finns här för att hjälpa dig finansiera din första egna bostadsrätt.